• info@croatiainspect.hr

  • +385(0)1/4874-777

  • +385(0)1/4873-728

CROATIAINSPECT NA 9. MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI I IZLOŽBI O NAFTNOM I PLINSKOM GOSPODARSTVU I PRIMARNOJ ENERGIJI

CROATIAINSPECT NA 9. MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI I IZLOŽBI O NAFTNOM I PLINSKOM GOSPODARSTVU I PRIMARNOJ ENERGIJI

croinspect

Croatiainspect je aktivno sudjelovao na 9. MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI I IZLOŽBI O NAFTNOM I PLINSKOM GOSPODARSTVU I PRIMARNOJ ENERGIJI koja je održana u Šibeniku od 3. – 4. listopada 2017, s prezentacijom DOPRINOS KONTROLE KVALITETE OPREME NAFTNOG I PLINSKOG GOSPODARSTVA 

Obzirom da je tema prošlog rada pobudila zainteresiranost kako na konferenciji tako i kasnije nakon izlaska članka u časopisu, nastavljen je rad na istoj temi postepeno produbljujući područje kontrole kvalitete naftnog i plinskog gospodarstva.

U prvom radu bio je prikazan cjelokupni proces nabave opreme odnosno realizacije projekata, obrađeni zahtjevi kvalitete na projekt, specifikaciju, nabavu, ugovaranje, inspekciju za vrijeme proizvodnje, isporuku i tehnički pregled odnosno puštanje u rad.

U ovom drugom dijelu bilo je riječi o osnovnim dokumentima kontrole kvalitete kao što su Plan kvalitete, Plan ispitivanja i testiranja, Certifikat kontrole. Svi ovi dokumenti definirani su normama. Međutim u praksi vlada veliko šarenilo ovih dokumenata najviše iz razloga nepoznavanja ili nedovoljnog poznavanja referentnih normi.

Kontaktiere Sie uns

+385(0)1/4874-777

40 Jahre in Arbeit

Überprüfen Sie unsere Referenzen